Livet På Stornäset

Alla inlägg under februari 2009

Av Sandra Holmlund - 13 februari 2009 09:55

Idag ringde dom från Köksjohan för andra gången o sa att spishällen var restad, suck! Den kommer på måndag, får hoppas på det då. Ska bli så skönt när köket är klart, men det är sååå mycket kvar att göra. Snart kommer Robban hem o äter lunch... jag är också hungrig så det får nog bli en tidig lunch idag. Molly sover som vanligt på förmiddan.


Igår kväll somnade hon direkt när vi kom hem från huset. Men bara efter någon minut så var hon jätteledsen. Jag trodde det var nappen hon ville ha. Så jag trevade efter den i mörkret. Men då kände jag att kudden var alldeles blöt. Hon hade spytt jättemycket. Tog upp henne då spydde hon lite till. Luktade inte så gott så jag tänkte ta o bada henne. Då började hon krysta, så då var det bara o vänta tills hon var klar med bajsandet. La henne på skötbordet o Robban skulle göra badvatten. Men när jag tog av blöjan så bajsade hon igen... o igen... o igen... så vi tog på henne en blöja igen o väntade på att det skulle sluta komma något ur henne, haha. När väl blöjan var på så kom det självklart inget mer. Vet inte varför det blev sådär, trodde först att det var magsjuka, men varken jag eller Robban är dålig o hon var inte ledsen eller mådde dåligt efter det. Molly fick iaf bada o det var ju skitskoj! Stänkte vatten överallt. Synd att jag har lite o göra idag annars hade jag följt med syrran m familj o bada på Alnön. Får bli en annan gång.

Av Sandra Holmlund - 12 februari 2009 20:56

Nu har vi fått lite gjort på eftermiddan/kvällen. Vi var som sagt med skräp på blå berget. Köpte lite köksinredning på ikea, bestämde oss för en soffa på mio :-D Väl ute u huset, satt vi in lådorna som var kvar, justerade dem. Så nu är det klart! Imorgon kommer målaren o tapetserar det sista. Wohoo! Diskmaskinen o hällen kommer öven imorgon. Jag måste nog åka ut på dan o kika på tapeterna (nyfiken).


Nu ska vi kika på tv. Molly ligger vaken i sin säng, hoppas hon somnar snart. Har blivit tokiga o sena kvällar för henne. Men än så länge har hon sovit bra på nätterna iaf.

Av Sandra Holmlund - 12 februari 2009 15:08

Vi har nyss kommit hem efter att ha varit på Ica Maxi. Jag fattar inte varför det alltid blir så dyrt. Tyckte inte jag handlade någonting, men ändå blev det 500:-, suck!


Molly somnade på vägen hem, så jag la bara ner henne i vår säng så hon får sova en stund. Snart ska jag börja med maten. Chilicorncarne o ris blir det, mums! O sallad till :-D Sen drar vi på blå berget med massa skräp. Sen tänkte vi åka på MIO o kolla på en soffa (igen). Hittar ingen som faller mig direkt i smaken. Men skam den som ger sig! Haha! Sen blir det även en sväng på ikea innan vi åker ut till huset.



Av Sandra Holmlund - 12 februari 2009 12:42

Snart är hallen klar. Bara svart shiffergolv som ska in :-D Blir fint det! Sen får vi se vad det blir för möbler o sånt... Här kommer lite bilder iaf.


Nu ska jag o Molly åka o handla. Fy! Jag vill inte ut i kylan :-/

Av Sandra Holmlund - 12 februari 2009 11:45

Jag har fortfarande inte fått någonting gjort. Suck! Molly har nyss vaknat igen o jag har nyss ätit lunch. Ska iaf ta o hoppa i duschen. Molly får snällt sitta i matstolen o titta på :-D


Det är ju tur att jag sitter här o skriver istället för o göra någon nytta... Känner inte för någonting idag. Måste iaf åka o handla. Annars får inte Molly nå blöjor... o det skulle inte vara en trevlig upplevelse :-P

Av Sandra Holmlund - 12 februari 2009 09:17

Vaknade idag av att jag hade huvudvärk, men det är bara bita i det sura äpplet o kliva upp när lill-tjejen vill det! Ska ta en huvudvärkstablett o lite frukost, hoppas det blir bättre efter det.


Idag tänkte jag försöka packa lite saker i bilen, såna saker som inte går o packa i flyttkartonger. Sen så har vi några kartonger som står färdigpackad som bara är o slänga i också. Tänkte försöka köra bort så mycket småkrafs som möjligt så är det nästan bara möblerna kvar till helgen. Sen så har jag till fredag morgon på mig o städa. Skönt! Lite svårt o stressa nuförtiden :-D


Ikväll tänkte Robban åka på Blåberget o slänga massa saker. Då är det klart också :-D Garaget har vi tömt, så det är skönt. Men vi har massa saker på vinden. Tänkte försöka ta mig dit upp när Molly sussar under dan, o kika vad man kan slänga. Vet några saker iaf.



Av Sandra Holmlund - 11 februari 2009 10:53

Molly fick bada nu på förmiddan. Hon brukar egentligen bada på kvällen, men igår blev det inget bad pga att vi la henne på en gång vi kom hem. Hon hade spytt ner hela sig, så hon luktade inte så gott imorse. Så då blev det bad. Toppenkul enligt Molly.


Hon slog så mycket vatten på sig själv så hon fick nästan kallsupar. Därför hon är alldeles röd om näsan på filmen. Hann ju såklart inte få henne på film när hon var som tokigast, men här kommer en kort film iaf :-D


Klicka på länken för att se

http://www.familjeliv.se/hem/sandraholmlund/video.php?v=hy48uxf5

Av Sandra Holmlund - 11 februari 2009 10:50

Idag blir du 7 månader

Stora tjejen

Grattis!

Men jag är inte långt efter :-D

Om 6 dagar fyller jag 6 månader


Kramar från Molly

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards