Livet På Stornäset

Alla inlägg under november 2009

Av Sandra Holmlund - 23 november 2009 09:31

I natt så vaknade jag 3 gånger utav att Molly drömde, men dessa gånger var det inte mardrömmar, utan glada drömmar. Hon skrattade så hon kiknade, första gången trodde jag att hon var vaken, men insåg efter andra gången att hon drömde. Även om jag fick vakna tre gånger så var det rätt mysigt o höra henne skratta. Antar att hon kommer bli som sin far... han pratar i sömnen Tungan ute


Däremot så väckte Bob oss runt kl 02... Robban som tjurar på att han ska få vara inne på natten fick glatt kliva upp o släppa ut honom. Men R ringde bara för ett tag sedan o sa att vi ska börja släppa ut honom innan vi går o lägger oss på kvällarna, GRATTIS! (tror jag det då han har fått kliva upp 3 nätter i rad o släppa ut honom)...


I morse fick jag sova till 08.40, skööönt! Efter lunch åker jag nog in på jobbet o fortsätter att fixa med schemat, eller om det blir när R kommit hem. Nu ska jag busa med Molly... ha en bra dag allihopa!

Av Sandra Holmlund - 22 november 2009 11:45

tävling


Jag tävlar om adventsljus & 1 tomtekit från Oråsa
hos familjebloggarna.se. Tävla HÄR du med!

Av Sandra Holmlund - 22 november 2009 11:39

Tävling

Jag tävlar om en topp från Kan Dee hos Familjebloggarna
Tävla HÄR du med!

Av Sandra Holmlund - 21 november 2009 15:24

Idag var vi o grattade Mollys kusin Sebastian som fyllde 9 år igår. Vi åkte runt kl 10... tänkte att Molly kunde sova på vägen upp till H-sand. Men hon somnade när vi nästan var framme, så efter 5-10 minuter fick vi väcka henne. Men det gick bra, hon fick lunch (pannkaka) o sen busade hon på med Sebastian o Benjamin. Hade jätteskoj! Men kl 14 började tröttheten att ta över. Sov hela vägen hem... passade på att springa in på ica maxi så hon fick sova ett tag till. Nu är det full rulle här igen... men hon lär ju somna tidigt ikväll Skrattande 

  

Födelsedagsbarnet, Molly o Benjamin ser tokiga ut... -Hoppas vi ses snart igen!

 

  

Så här trött blir man av kalas...

 

 


Av Sandra Holmlund - 20 november 2009 11:54

Började dagen med att komma för sent till dagis... Var huuur lång kö som helst i hela Alnö C, dom hade stängt av någon väg i Johannedal pga branden på bilskroten. Det tog en halvtimme att sitta i kö, fast det bara var en jättekort bit, som vanligtvis tar ca 30 sekunder att köra. Skulle aldrig klara av att bo i Stockholm, skulle bli vansinnig!


Har iaf gått tokbra idag också. Molly lekte på med alla barnen, skrattade o sprang runt runt Skrattande Annica tyckte att vi kunde testa att jag satt mig i ett annat rum (skulle egentligen testa det på tisdag, men hon tycker att det går så pass bra). Så jag fick en kopp te, en fåtölj, massa tidningar o ensamhet *underbart*. Satt där ca 1 timme. Det hade gått jättebra, Molly är en glad o sprallig tös tydligen (som om jag inte redan visste det, hehe). Hon mår som en prinsessa på dagis, massa lek o bus. Vi samlades innan lunch. När Molly fick syn på mig så brydde hon sig inte så mycket, fortsatte o smaska på sin morotsbit o kollade in allt annat. Vi sjöng några sånger, Molly dansade o tyckte att det lät jättebra Flört Dagens lunch var potatismos o köttfärslimpa (grönsaker o spisbrö´macka)... Molly åt glatt av allting! Efterrätt var frukt.


Sen var det dags att åka hem igen. Lisa (en 5-årig tjej) tycker jättemycket om Molly, så hon kramade henne o vinkade av henne... Molly tycker om henne massor också, blir glad varje gång hon ser henne.


Det var länge sedan jag sett Molly så trött. Hon somnade direkt i bilen, vaknade inte då jag lyfte ur henne (som hon annars alltid gör), vaknade inte då jag klädde av henne heller. Trött-Fia! Hon lär väl sova fram till middagsdags. Nu ska jag hämta posten o bara mysa framför tvn i lugn o ro... 

Av Sandra Holmlund - 20 november 2009 07:33

Det gick superbra på dagis igår också. Tyvärr fick jag väcka Molly, vi skulle ju vara på dagis kl 13, men hon fick ju iaf sova 2 timmar. Samma visa igår, Molly ville inte vara med mig, hon sprang runt, lekte med dom andra barnen, höll handen med fröken Annica. Det var bara en incident som fick henne att gråta. Hugo ville krama henne även idag, men det var fortfarande inte Molly sugen på, så han blev sur o knuffade henne. Då blev det gråt! Men det gick över snabbt. Jag trodde ju att Hugo var 2 månader äldre, han var bara 2 veckor äldre... inte lätt o se. Vi stannade o åt mellis. Molly vräkte i sig som vanligt, haha! Följde glatt med o tvättade händerna både före o efter mellis, vilket hon hatar att göra hemma.


Nä nu måste jag sluta skriva o gå o väcka Molly, vi ska vara på dagis kl 08.30 idag. Måste ju hinna klämma i henne frukost också. Ha en bra dag allihopa!

Av Sandra Holmlund - 18 november 2009 12:38

Veronica o Noel var här o hälsade på igår. Så här såg Noel ut strax innan dom skulle åka hem... Haha! Synd bara att jag inte hann ta kort tidigare, då bara benen stack ut Tungan ute Fattar inte hur han fick in mer än halva sig själv i den där lilla lådan. Tack för titten igår! Hoppas vi ses snart igen. -På måndag kanske?   

Av Sandra Holmlund - 18 november 2009 11:12

Började första inskolningsdagen med 1½ timme. Molly blev varmt välkommen av både fröknar o barn. En liten kille vid namn Hugo (han är bara ca 2 månader äldre) gav Molly en kram, men efter några minuter så knuffade han henne, haha! Molly blängde på honom, men inge grin. Jag satt mig ner med Mollys inskolningsfröken (Annica), hon berättade om dagiset, vad man ska tänka på, m.m Molly försökte till en början mest leka med mig, men jag ignorerade henne eftersom jag försökte att lyssna på Annica. När vi pratat klart gick Molly fram till Annica o sträckte fram armarna. Ville komma upp i hennes knä (bra start)... sen skulle vi gå på en visning genom dagiset, då ville Molly hålla henne i handen (sötisen!)... vi stötte även på kocken, då blev Molly blyg (brukar inte vara så förtjust i killar/män, men det är tur att det går över snabbt)... när vi kikat på alla salar o rum så hamnade vi i leksalen. Jättefin sal, högt i tak, med väggmålning, ruschekana, madrasser, m.m Där brukar dom samlas o ha gympa, massage, sångstunder, lek, m.m Det var några äldre barn som var där o lekte men det hade Molly inga problem med, sprang runt o skrek o skrattade. Krockade t.o.m med en kille, -OJ! sa hon bara Skrattande Imorgon ska vi dit till kl 13 (fröknarna hade möte på morgonen)... då ska vi leka lite inne, äta mellis o sen leka ute. På fredag ska vi dit till 08.30 o vara där till efter lunch. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Men Annica sa att om det går superbra från början så får man ändå räkna med att det kommer en svacka efter ett tag. Men jag antar att jag lär få räkna med några tårar då o då. Skönt iaf att Molly verkar tycka om Annica.


Nu har Molly nyss fått lunch o ligger i sin säng. Trött efter alla intryck. Jag ska passa på o äta lunch, hemmagjord potatismos o korv *mumma*

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards