Livet På Stornäset

Alla inlägg under november 2009

Av Sandra Holmlund - 5 november 2009 11:04

Är så sugen o tatuera mig... Har 2 stycken som jag vill göra, men dom finns bara i mitt huvud o jag är inte bra på att rita ner det på papper. Men men jag får väl ta mig för att åka till en tatuerare o förklara, vilket jag ju iofs är ännu sämre på... hmm? Ja ja... någon som vet av någon bra tatuerare i närheten av Sundsvall?

  

Tänk o bli tatuerad av denna dam... *me like*

Av Sandra Holmlund - 5 november 2009 08:45

  

Mammas lilla dam VILL följa med o shoppa! Kyss

Av Sandra Holmlund - 5 november 2009 08:38

Var inne på jobbet o kollade läget igår. Vi har fått in en jätterolig kollektion. Ashes - En kollektion i sammarbete med Glitter o A non smoking generation. Kollektionen består av en ring, halsband, örhängen o armband. Men jag tyckte ringen var skitsmart...

  

...KOLLA! Tar man på sig ringen kan man inte sära på fingrarna... o på så sätt kan man inte hålla i en cigarett Skrattande Mycket smart!... o snygg dessutom! Kolla in Glitters hemsida: www.glitter.se


Av Sandra Holmlund - 3 november 2009 10:26

  

Molly i "plasken"...

 

 

Molly går ju nu sin 3e kurs på babysimmet. Vi tänkte egentligen bara gå 2 kurser, men nu lutar det nog åt alla 4 Glad Hon älskar ju att bada + att man märker att kurserna faktiskt gör nytta. Ska försöka o åka till Alnöbadet någon dag o plaska runt lite också.


  

Weee!! Molly dyker från ruschkanan... badfröken Sara puttar på fart Skrattande



Undrar vad denna dag har att erbjuda? Vi ska göra lite ärenden iaf när R har slutat jobbet. Molly sover för tillfället... ska passa på att gå ut o fylla släpvagnen med skräp. Bye bye!

Av Sandra Holmlund - 1 november 2009 11:04

Man kan inte tro att det är November... gud så vackert höstväder det är idag! Vi passade på att ta en morgonpromenad hela familjen efter frukosten.

  

En sur Molly i vagnen...

 


Gick ner till hamnen, så fint! Blev så sugen att grilla korv o bara mysa. Kanske någon som är sugen o hänga med ngn dag (vardag som helg)...???

  

    

Molly med pappsen...


  



Väl hemma så tror jag Molly var sugen o gå in... Stod o surade vid dörren, haha! Tror att det är dom nya vinterskorna som hon inte tycker om. Blir ju så klumpigt o gå. Så vi tränar inför dagis Skrattande

  

Bob var nöjd att vi var hemma igen... Gosade på Molly, men hon ville IN!!!

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards