Livet På Stornäset

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sandra Holmlund - 6 oktober 2009 07:19

God morgon! Vaknade när Robban gick idag 06.15 o kunde inte somna om Rynkar på näsan Så efter att ha vänt o vridit på mig till kl 07 så klev jag upp. Antar att tröttheten snart kommer slå mig o att jag ångrar att jag klev upp, men men nu är det gjort. Känner mig pigg NU iaf Glad Molly sover fortfarande. Hon lär väl sova till kl 08 som vanligt.


Igår kväll tog jag en sväng in på Birsta o inhandlade en kätting (för att hänga upp en sak i vardagsrummet), nya gardiner, kuddar, o duk till vardagsrummet. Så nu fattas bara en fotoramar, en duk till + ljus så är det klart. Blev fint, tycker jag iaf Skrattande Ååh just det ja, köpte ju en jättefin taklampa också, kommer bli nice, hoppas jag!


Idag blir det Birsta IGEN! Med Veronica o Noel. Kul! Jag är redan fikasugen!Flört Synd bara att jag o Molly missar Drakborgen. Det är gratis inträde precis när det är Mollys sovstund. Eftersom hon sover så bra vill jag inte skippa det, för i sånafall så blir det nog ingen rolig eftermiddag Tungan ute

Av Sandra Holmlund - 5 oktober 2009 16:41

Molly busar med katten Bob Skrattande

  

Molly o Bob gosar...

  

Bob "luggar" Molly Flört...

  

...Molly ger igen genom att sätta sig på Bob...

  

...Myyyys...*kärlek*

 

Av Sandra Holmlund - 5 oktober 2009 08:48

Fick en härlig middag hos Annika igår. Älgstek, potatis o sås... Mmm! O efter det blev det ju som sagt babysim. Gick jättebra. Molly bara myste i flytvästen... men sparkade på som bara den Skrattande Hemvägen från badet var inte så skoj. Molly var toktrött o kom inte till ro, utan slumrade till när vi hade ca 1 km, suck! Men hon somnade som en stock efter lite välling. Sov till kl 08. Det tackar jag för! Nu ska vi klä på oss o ge oss ut på promenad. Måste ju passa på när det är sol Glad

Av Sandra Holmlund - 4 oktober 2009 10:47

Igår blev det en dag med Mollys gudmor Madde. Vi tog en sväng på Birsta, där vi även träffade Erna o Arí. Det var JÄTTEmycket folk... så vi var inte där nå länge, strosade runt lite. Jag köpte en tröja åt Molly o dricka på ÖoB Tungan ute *stor-shopping* Haha! Efter Birstaturen köpte vi med lite mat hem från Thai-restaurangen på Alnö... Jag var inte så nöjd, men men bättre än omelett som vi tänkte äta... det blir omelett till lunch idag istället Skrattande


På kvällskvisten blev det bus o mys med Molly. Hon var lite speedad innan läggdags. Haha! Kl 20 såg vi på körslaget... herregud vilket skämt! Det var ju typ bara dom 2 sista som var hyffsade. Men men det blir väl bättre... kanske?!

  

Molly med gudmor Madde Kyss

 

Idag har Robban börjat ställa in kaminen... igår kapade han upp trägolvet o la in klinker där kaminen ska stå. Kommer bli myyyys! Glad Just nu sover Molly o jag ska ta en snabbdusch. Senare blir det en snabbis i Birsta o sen middag hos svärmor. Efter det, som varje söndag... babysim! Idag ska Molly få testa flytväst.


Kl 20.00: "Ensam mamma söker"

Av Sandra Holmlund - 2 oktober 2009 22:19

Idag var det nog sista firandet av Mollys ettårsdag :-D Min 3:e moster med familj kom ner idag. Molly fick en tokfin pall. Robban gjorde go´middag. Fläskfilé-mangochutney med potatiskaka *mumma*. Efterrätten stod jag för, enkelt: köpte munkar i "munkvagnen" utanför ica :-D Men åååh så gott det var!

    

Den fina pallen...

 

Under dagen har jag o Molly bara myst. Istället för att jag ska skriva vad vi gjort så kommer här lite bilder från dagen:

  

Molly har myst på filten på golvet. Hon är så söt, går o hämtar pappas t-shirt hela tiden. -Mmm säger hon o snusar på den. Sötis!

  

Man måste ju kamma håret. Vilket också är en ny favvosyssla Glad

  

Molly har även hunnit med att prata i telefonen... Glömde dock telefonen Tungan ute

  

Världens vackraste Molly *kärlek*

 

 

Av Sandra Holmlund - 1 oktober 2009 13:18

Syster kom hem välbehållen (;-D) i tisdags eftermiddag. Hon hade köpt massa fint... Molly hade turen o fick en söt t-shirt.


  

-Tack moster! <3

Av Sandra Holmlund - 1 oktober 2009 07:51

...till första snön kommer. Termometern visade -1,0 grad nu när jag klev upp. Bilrutorna är täckta av is, det är frost på gräs o mark. Jag kan inte påstå att jag är så sugen på vinter än. Jag är så himla frusen av mig. Och ju närmare vintern vi kommer, ju närmare tills jag ska börja jobba på riktigt. Iofs så ser jag ju fram emot att börja jobba igen... är riktigt taggad att ta mig an ansvaret för butiken igen. Se till att sälja sälja sälja. Tur att man har dom bästa anställda man kan tänka sig Skrattande Men jag kommer sakna Molly massor. Jag tycker inte att det var lika jobbigt att jobba när Robban var hemma med Molly, men det är väl just det att jag ska börja lämna henne på dagis... Hoppas verkligen inte på gråtfyllda avlämningar!


Lill-trollet sov till 7.40 idag. Så himla skönt att hon har börjat sova till 7.30-08 igen... iofs så var det ju bara typ 2-3 mornar hon ville kliva upp runt 06-06.30, haha... ja jag vet, jag är bortskämd :-) Jag skulle också vilja sova från 18.45-08 men då blir det ingen egentid o ingen tv. Så jag håller mig vaken några timmar till Tungan ute


Vad dagen har att erbjuda får vi se... Nä nu är det dags för frukost med bästaste Molly...

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards