Livet På Stornäset

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sandra Holmlund - 22 oktober 2009 09:53

  

Sååå gullig! Skrattande

Av Sandra Holmlund - 22 oktober 2009 08:27

Fasen vad fort detta år har gått... Snart jul igen! Hade funderingar på att åka in på Toys r us som öppnar idag, men jag ids int! Jag ska faktiskt ta o handla alla julklappar till veckan... säger jag iaf Tungan ute Ska försöka iaf! Skulle vara skönt att ha det gjort.

  


Idag ska vi leka lite med Jessica o Thea. Typ 100 år sedan vi sågs sist. I eftermiddag efter att R slutat jobbet så ska vi på Eurokakel o kika på nå kakel/klinker till badrum #2.

  


Tänkte kolla en sak med er läsare, kanske lite mer riktat till dom som har barn... Det är så att Molly är helt omöjlig när man ska borsta tänderna på henne. Jag tycker att jag har testat det mesta, men icke! Hon bara skriker! Någon som har något tips på vad jag kan göra?

  

Av Sandra Holmlund - 21 oktober 2009 14:51

Jag o Molly har nyss varit ute på en 45-minuters promenad. Kändes inte alls lika skoj som igår. Igår var det ju sol o hyffsat varmt. Idag är allt bara grått o mulet. Men men nu har man fått sig lite frisk luft idag också :-)

  

Bilder från igår... vackra röda rönnbär...

  

  

  


Här kommer lite bilder på skrothönan från igår:

    

Tur att det inte var nå el i stängslet... Tungan ute

 

 

Igår var ju som sagt sotaren här o provtryckte (var det så det hette? haha!) kaminen. Såg bra ut så nu är det bara att elda på! Skrattande 


I helgen går bilen mot Kramfors, Väja. Vi ska hälsa på mina päron. Känns som 100 år sedan sist, så det ska bli kul!


Nä nu vill Molly gosa... Snart dags att börja med maten...

Av Sandra Holmlund - 21 oktober 2009 13:30

Många kvinnor drabbas av bröstcancer... Gör som jag, skänk en slant till cancerfondens rosa bandetinsamling . Jag gjorde det genom att köpa ett jättefint armband, 50:- hela summan går till cancerfonden.

  

Detta armbandet köpte jag. Kika gärna in på hennes blogg du med: http://heyli.blogg.se Skrattande


Jättefint gjort Liie! Kommer stolt bära armbandet Glad

Av Sandra Holmlund - 20 oktober 2009 11:00

Igår gick jag, Robban o Molly över till syrran. Vi skulle vara barnvakt åt Mio o Elvis. Vi myste till det uppe i tv-rummet o såg på Playhouse disney... blev lite spring o bus också Skrattande När småtrollen började bli trött så fick dom bada, men TACK för att man bara har ett barn... innan badet ramlade Elvis ner från soffan, då blev det stortjut... Molly började gråta efter bara ca 5 minuter i badet, ville upp... medan Robban gick ner o satt på Elvis ny blöja o pyjamas så slog Molly pannan i kakelskäraren (som står i undangömd i badrummet, fattar inte hur hon lyckades), Mio sitter med schampoo i håret... Ja, ni förstår vad förvirrande allt blev, haha! Efter badet var alla ungarna alldeles speedade... men lyckan var stor när mamma Linda kom hem från jobbet Glad Vi tackade för oss o gick hem! Molly somnade som en stock...

  

Bad-ankorna...



Idag ska sotaren komma o besikta kaminen... Hoppas R gjort ett bra jobb så vi kan börja elda i den Glad Nä nu ska jag fortsätta o se på Våra bästa år, sen blir det lite röjning här hemma!

  

Molly pussar dockan Maria, som hon tidigare varit rädd för...

Av Sandra Holmlund - 20 oktober 2009 10:57

Idag fyller Mollys kusiner Marielle & Jonathan 4 år. Stort grattis från oss!! *bamsekram*


  

Marielle & Jonathan julen -08...

Av Sandra Holmlund - 18 oktober 2009 19:43

Läste idag en mycket rörande historia i Aftonbladet... Lilla Clara föddes i v.24, 307g o 24,5cm lång. Herregud så liten! Anledningen till att jag blir extra rörd är att jag vet vem mamman är, Camilla. Vi lekte som små o har väl stött på varandra under åren. Så Camilla, om du läser detta så var det en jättefin artikel. Otroligt glad för din skull att det gick bra för Clara. En riktigt supersöt tjej! Ska kika på er på Mittnytt ikväll Skrattande 


Om ni vill läsa artikeln så har jag länkat den här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5974773.ab

Av Sandra Holmlund - 16 oktober 2009 09:27

Igår ringde väckarklockan 06.30 Hua vad trött jag var. Molly sov fortfarande, så jag kunde göra ordning mig i lugn o ro. Kl 07.15 fick jag lov o väcka henne... inte så populärt! Men efter frukost o mys så blev det full fart igen :-) Kl 08 svängde vi in på dagisparkeringen. Alla barnen (på avd. som molly ska vara på) satt o åt tidig frukost, eftersom fotograferingen var 08.30 Dom var så söta, alla barnen tjöt: -Hej Molly, Välkommen! Molly for runt som om hon varit där flera gånger förr. Fotograferingen gick jättebra... hon följde glatt med fröknarna, jag satt o väntade i ett annat rum. När hon var klar, kom ena fröken ut med henne igen, men då ville hon följa med tillbaka igen, haha! När alla var klar, stannade vi en stund så Molly fick leka. Jag hoppas verkligen att inskolningen också kommer gå bra.


På kvällen var det ju dags för Mary Kay-party här hemma. Tack Elin, Nettan, Madde, Eva o syster att ni kom. Och tack Matilda att du gjorde en sån trevlig visning av produkterna Skrattande Så nu har man lite hudvårdsprodukter hemma... attans vad snygg man kommer vara, haha!


Idag jobbar Robban bara halvdag, men tyvärr så får inte jag äran att umgås med honom, utan kl 14 så ska han curla o sen se på Sundsvall hockey-match med jobbet. Sen blir det väl kanske krogen?!?! Han ska iaf sova hos sin mamma i natt. Jag o Molly ska nog åka till svärmor idag. Robbans kusin m. familj är uppe från Sthlm. Ska bli kul o se hur mycket Jack har vuxit Skrattande... Nä nu ska jag mysa med Molly... blir nog en innedag idag, fy vilket trist väder!

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards