Livet På Stornäset

Alla inlägg under juni 2009

Av Sandra Holmlund - 13 juni 2009 18:42

Idag åkte vi upp till Sättna för att kolla på lite dragracing. Robban sålde ju sin bil förra sommaren, strax innan Molly föddes. Så det blev ingen tävling för hans del, men såå sugen han blev att sitta bakom ratten igen :-) Det var skoj att träffa massa folk som man inte sett på länge. Vi hann bara se Emil tävla en repa med sin nya bil, nästa repa var så sent. Synd, gick riktigt bra för honom! Det var tänkt att vi skulle till Jessica ikväll, men vi fick ett mess när vi var på väg hem att Thea var lite hängig. Så vi får ses en annan dag :-) Väl hemma så åt vi kinamat som vi beställde på vägen hem. Nu myser jag med Molly o R är ute o målar. Jag vill åxå måla... ska ta o bada Molly nu o sen ska jag natta henne. Så jag kanske målar en sväng sen :-D


Lite bilder... första bilden är på Molly från idag uppe på Sättna. Andra bilden är från Sättna förra sommaren då hjärtat var med o tävlade, lill-gumman låg o sparkade vilt i magen :-)

Bob

Av Sandra Holmlund - 12 juni 2009 18:04

I början av juli kommer vår nya familjemedlem... Bob :-) Slänger in en bild på honom...

Av Sandra Holmlund - 12 juni 2009 17:53

... blivit lite dåligt med bloggande på sista tiden. Är helt slut efter att man har jobbat. Haha! Idag jobbade jag sista dan i stan. Så till veckan ska jag jobba 2 veckor i Birsta... hemmaplan :-) Det har varit riktigt kul hittills att jobba, skönt att komma hemifrån lite :-)


Robban skjutsade mig idag, sen åkte han på skolavslutning... hans systers barn fick sommarlov idag. Tråkigt att jag inte kunde vara med :-( Jag missade ju även tårtan, haha. Jaja får väl köpa mig ngn gobulle på ica istället :-P Sen så gick R o Molly på stan från kl 14 till kl 17 då jag slutade... måste vara rekord... med tanke på att shopping inte är Robbans största intresse, haha!


Nu är det två lediga dagar som väntar, häärligt! Hoppas det blir bra väder imorgon så vi kan åka på Sättna :-) På kvällen blir det fika hos födelsedagsbarnet Jessica. Nä nu ska jag hämta Mollys som har smitit ut i hallen o sitter o tuggar på alla skor :-P

Av Sandra Holmlund - 9 juni 2009 21:32

Idag var Madde, Mollys gudmor på en snabbvisit hos oss. Tomas var också med :-) Det var jättelänge sedan vi sågs, så det var skoj. Dom kikade även in på mitt jobb senare under dan.


Dan gick snabbt idag på jobbet. Var rätt mycket folk... iofs mest massa fjortisar som stökade ner i butiken... nej då, jag är inte bitter! Haha! Fattar inte vad det har tagit åt alla ungdomar... dom är så otrevliga. Varför? Har inte föräldrarna uppfostrat dom bättre? Eller beteer dom sig så ändå? Dom säger inte hej, svarar inte när man frågar om dom vill ha hjälp, säger inget vid kassan o säger inte hejdå. Hmm, jag har inget minne av att jag var så iaf. Men dagen blev räddad då 3 unga tjejer kom in strax innan vi stängde... jättetrevliga o glada. Surrade på med mig o jag fick hjälpa till. Finns några med hyffs iaf :-)


Idag har Molly haft farmor som barnvakt. Robban o hans pappa har målat på huset. Inte mycket kvar nu av kaffe latte-färgen, sen är det BARA det vita som ska målas... o sen är det ett varv till av båda färgerna... Pust, men sen slipper man det på minst 15 år (om man ska tro dom som säljer märket :-D). Den var förbannat dyr iaf, ca 2000:- burken så jag hoppas att den ska hålla färgen.


Nä nu ska jag fortsätta o kolla på DH... sen är det GOD NATT!!!

Av Sandra Holmlund - 8 juni 2009 22:16

Jobbade ju som sagt till kl 16 idag... käkade lite, sen åkte jag o Molly in på Birsta en sväng. Köpte en postlåda på Jula, sen en sak på Panduro. Passade på att hälsa på söta Therese på Glitter :-) Molly var väldigt faschinerad över hotspot-borden :-)


Väl hemma så somnade Molly direkt o jag gick ut o hjälpte Robban o måla. Så nu är snart ena långsidan också målad. Imorgon börjar jag kl 14 så då hinner R måla rätt mycket + att jag hjälper till medan Molly sover lunch. Sen på eftermiddan kommer Annica (Mollys farmor) hit o passar henne medan jag jobbar o R målar :-)


Nä nu är det dags att sussa... GOD NATT!!

Av Sandra Holmlund - 8 juni 2009 17:35

Lite bilder på lill-busan...

Av Sandra Holmlund - 8 juni 2009 17:23

Idag fick jag lite sovmorgon... till kl 09, då ringde syrran o väckte mig :-P Vi käkade frukost, sen gick vi ut o målade framsidan på huset. Blir bra med färgen :-) Idag jobbade jag bara ett kortpass, 13-16. Skönt! Så nu är man hemma igen o har myst lite med Molly. Snart är maten klar, makaroner o korv, lyx haha!


Igår var Helen o hälsade på. Skoj! Såååå länge sen vi sågs sist. Flera flera månader sen :-/ Vi får väl hoppas att det inte blir lika länge till nästa gång :-)

Av Sandra Holmlund - 7 juni 2009 09:17

Nu på morgonen blir det en trip in på ikea. Vi måste köpa en lampa till hallen o några andra småsaker. Sen kanske Helen skulle komma o hälsa på.


Ikväll kommer Madde o Tomas hem från Sweden Rock. Vi hoppas på att få träffa dom snart... var typ 100 år sedan sist :-/ Men vi har båda haft så mycket att göra på sista tiden.


Nä nu ska jag gå o duscha...

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards