Livet På Stornäset

Alla inlägg under juni 2009

Av Sandra Holmlund - 18 juni 2009 20:53

Glömde att skriva att lill-gumman blev 10 månader igår :-) Snart blir det 1-årskalas :-) woho!

Av Sandra Holmlund - 18 juni 2009 10:04

-Hej mormor & morfar!

Mamma hjälper mig att lägga ut två filmer på mig.

En då jag kryper o en film då jag går med gåvagnen o "spelar på munnen"

Vill ju visa vad duktig jag blivit på sista tiden, eftersom att det var så länge sedan vi sågs sist. Kram kram från Molly :-)


Jag går med gåvagnen o spelar på munnen:

http://www.familjeliv.se/Hem/sandraholmlund/video.php?v=wvahl0y7


Jag kryper:

http://www.familjeliv.se/Hem/sandraholmlund/video.php?v=wdmvsypc

Av Sandra Holmlund - 18 juni 2009 09:31

Ja det var precis vad Molly gjorde i morse....suck! Då ville hon leka. Men inte jag. Efter massa bök somnade hon om efter en timme, i våran säng! Sen fick vi sova till 08.10 Rätt snällt :-P


Robban är ute o brummar i traktorn o jag busar med Molly. Här kommer en bild på busan från i morse o en bild på R i traktorn :-)

Av Sandra Holmlund - 17 juni 2009 20:41

Idag tyckte jag mig skymta en tredje tand på Molly. Det såg även ut som om den bredvid var på G. Kul! Lill-gumman var trött idag. Somnade kl 19. Hon har varit lite besvärlig de senaste kvällarna. Hoppas det håller på att vända :-)


Jag har mått riktigt piss idag på jobbet. Det började med att jag hade jätteont i magen på morgonen. Inte nog med det så är jag ju förkyld IGEN! Näsan rinner o halsen kliar. Var tokyr o kallsvettades. Tur att jag fick sluta kl 17 istället för kl 18 :-) Tack Therese! Nä nu ska jag sluta klaga, det finns dom som har det värre :-P


Robban skjutsade o hämtade mig på jobbet. När jag slutat jobba så åkte vi till Bydalen. Robban körde en stoor traktor hem o jag o Molly drog på ica maxi o handlade lite ingredienser till kvällens middag... pannkakor :-) Molly smaskade i sig lite åxå, trots att hon ganska nyligen ätit middag :-) Hon är så himla skojjig nu. Kryper överallt o drar sig upp, springer med gåvagnen. Full fart! Lilla tjejen börjar bli stor!!


Jag har nyss plockat undan här hemma, plockat i diskmaskinen o satt igång den. Tvättar andra maskinen nu, kikar lite på tv3. Funderar på om jag ska ut o kika lite på när Robban fixar på tomten :-) Kanske knäppa nåt kort.


Idag jobbade jag sista dan för denna vecka. Lååångledig!! Woho! Undra vad man ska göra i midsommar?

Av Sandra Holmlund - 15 juni 2009 21:02

Vi har fått nya grannar :-D Håriga...men väldans söta. Dessa får vi glo på när vi sitter på baksidan. Tyvärr dåligt kort... tog det från altandörren, ville inte gå ut, blåser ju så j*vligt!!!

Av Sandra Holmlund - 15 juni 2009 19:50

Idag har jag jobbat första dan i Birsta. Lovely... Det har varit kul o jobba i stan... men...borta bra men hemma bäst!! :-) Jobbade med Therese, lika kul som vanligt. Efter jobbet åkte jag på ica maxi... vid kassan fick jag syn på marabous nya choklad Sommar! Limited edition... Mums! Mjölkchoklad med frystorkade jordgubbsbitar :-) Tack Therese för tipset :-)


Väl hemma gjorde vi lasagne. Go gumman är helt vild här hemma. Vill tydligen inte sova än :-p Robban har fixat massa saker medan jag var på jobbet... satt lister i datarummet, la in golv i klädkammaren + listat, sen städade han iordning i badrum #2 :-) Bra jobbat! Nu är han ute o donar med elen till garaget... tror jag iaf :-) Haha. Noll koll!!


Nu ska jag mysa med lill-stumpan innan det är dags för henne o sova... vilket jag hoppas blir snart :-P

Av Sandra Holmlund - 14 juni 2009 12:10

Fy vilket trist väder det är idag. Jag vaknade med huvudvärk :-( Ingen bra start. Just nu tar jag en paus i allt städande hemma. Man får ju passa på när man är ledig o när det ändå inte går att vara ute. Molly sover ute i vagnen o Robban har åkt till Birsta o köpt lite småsaker så vi kan lägga in golv i gästrummet, kanske t.o.m blir golv i datarummet idag :-) Isånafall är det bara golvet i klädkammaren som fattas, woho! Längtar tills man får bort alla flyttkartonger som står o dräller längst bort i vinkeln.


Nä nu ska jag tömma tvättmaskinen, sen ska jag fortsätta att städa. Sen är det bara o tömma diskmaskinen också... fy, inte min favvosyssla! Suck!

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards