Livet På Stornäset

Alla inlägg under december 2008

Av Sandra Holmlund - 15 december 2008 16:54

Idag fick man sovmorgon till kl 10.00, skönt! Molly somnade kl 22.00 igår (efter lite magknip). Sov alltså 12 timmar, men med 2 matstunder, kl 04.30 och kl 08.00 Men jag känner mig utvilad iaf :-)


Det var tänkt att jag skulle ta en fika med Nettan o Jessica ute i Birsta, men Molly ville sova igen kl 11.00 o vaknade 12.30 Sen tog det ca 45 minuter innan vi kom iväg o då var det tyvärr lite för sent för en fika :-( Men det kommer ju fler gånger :-) Köpte såna söta mockasiner åt lill-hjärtat! Så jag måste ju bara lägga in en bild på dom, dock lite stora än :-)


Jag måste ta o försöka göra någon middag nu, så tråkigt att äta själv. Robban har varit o jobbat i Östersund idag, kommer hem ikväll.

MMS

Av Sandra Holmlund - 14 december 2008 11:57

Jag hade tydligen ingen MMS-inställningen på min telefon, så jag skulle fixa det igår. Försökte både skicka START o även MMS till 4433 (har halebop), men fick bara felmeddelanden. Mailade mitt nummer från deras hemsida, men det funkade fortfarande inte. Skickade ett personligt meddelande till dom, fick ett mail tillbaka att jag skulle gå in på telia.se o göra det manuellt. Jag som trodde att jag var teknisk, men tydligen inte. Blev sur över att ingenting fungerade, så Robban fixade det tillslut :-)


Idag ska vi på ICA Maxi o handla lite mat.

Av Sandra Holmlund - 13 december 2008 22:17

Idag har vi varit hos Jessica o Jimmy på lite fika. Gott! Efter det åkte vi till Robbans mamma. Där fick vi älgstek med potatisklyftor. Mums! Molly var grinig, hon hade bara sovit 45 minuter på hela dan + lite i bilen. Hon fick ligga nakenfis medan vi åt, sen somnade hon i farmors säng :-) Tyvärr fick vi lov o väcka henne efter en timme då vi skulle hem. Väl hemma fick hon bada o sen lite käk. Bökade på lite, men somnade 21.30


Jag är dötrött... ska väl sussa vi med :-) God natt!

Av Sandra Holmlund - 13 december 2008 10:57

Vad fint det är ute idag, alldeles vitt på både mark o träd :-) Men kallt -8, brrr! Funderar på att kika efter en varm jacka idag. Får se hur det blir. Vi ska iaf åka till Robbans mamma i eftermiddag o käka middag. Skönt att slippa laga mat själv. Har varit så trött i 2 dagar.


Det var en trevlig kväll hos Nettan o Stefan. Molly fick träffa Emma en snabbis när vi kom dit, tyckte att det var skojjigt, skrattade när hon tittade på henne. Men sen sov dom vartannat :-) 

Som väntat så vann ju Kevin :-) Helt rätt! Vi åkte hem kl 22.00 Molly somnade en sväng i bilen, men vaknade när vi kom hem. Hon fick mat men ville inte sova, låg bara o surrade. Strax före 23.00 somnade hon i vaggan. 23.45 gick vi o la oss. Jag hade hoppats på att Molly skulle sova iaf till kl 06, men icke. Hon åt både kl 04.30 o 07.30 Vi klev upp runt 10.00


Nä nu ska jag ta o göra i ordning mig. 

Av Sandra Holmlund - 12 december 2008 17:21

Kommer så väl ihåg den första bilden. Tyckte att jag var såå stor, haha. Andra bilden var jag i vecka 36. Saknar inte alls magen som vissa gör efter förlossningen. Visst var det en häftig känsla, att ha en liten knodd därinne, men känslan efter är så mycket bättre :-) Älskar dig Molly-mus!

Av Sandra Holmlund - 12 december 2008 17:08

Idag fick jag ett paket av Robban när han kom hem. Väldigt fint inslaget, haha! Jag fick en ny mobil :-) Jag har ju haft min gamla i typ 100 år :-) Så jag fick en lila samsung SGH-L700 (rosa var slut)... men den här var fin också :-) Nu kan jag äntligen skicka MMS igen.. woho!


Jag var trött efter dagens promenad o Robban var trött efter all rännande efter byggmaterial, så vi beställde pizza, hemkörning. Så skönt! Om 45 min ska vi ta o borsta av igloon (bilen) o åka till Nettan o Stefan.

Av Sandra Holmlund - 12 december 2008 15:13

Attans vad det har snöat. Var ute på en promenad med Molly idag, lär väl ha träningsvärk imorgon, haha, så som jag fick ta i o plöja fram :-P Gick på ICA en sväng, sedan gick jag ner mot kubenbadet o upp vid Östermogatan o sedan ner vid Härstavägen, allt som allt tog det 1 TIMME!! Det brukar vanligtvis ta ca 15 minuter. Så man var helt slut när man kom hem, men gumman sov gott i vagnen hela promenaden o vaknade som en lysande sol :-)


Nu sussar en övertrött Molly på fällen i köket o jag sitter här o plitar ner ett litet inlägg. Väntar på att Robban ska komma hem så att vi kan äta något, det kurrar i magen min :-)


Ikväll blir det idolkväll hos Stefan o Nettan. HEJA KEVIN! Jessica ska också dit. Jag ser inte fram emot att gå ut o sopa av ALL snö som har packat sig på bilen. Man ser den knappt under all snö. Men det ska iaf bli skoj o träffa alla. Var ju ett tag sedan sist. Emma har hunnit bli hela 5 månader, vad tiden rusar iväg.


Av Sandra Holmlund - 11 december 2008 20:34

Ikväll skulle jag klippa Mollys naglar, vilket hon hatar. Hon flaxade på o jag råkade såklart klippa henne lite i huden på fingret. Hon gallskrek o jag kände mig jättehemsk. Robban hämtade papper o tryckte mot fingret, tog ett bra tag innan det slutade blöda (man blöder ju så mycket just på fingertopparna). Molly grät inge länge, var nog mest jag som tyckte att det var jobbigt. Vi sköljde fingret under kranen, sen slutade det blöda. Molly har en elak mamma :-/

Lill-gumman har legat o läst sin nya bok (från go´boken) sen somnade hon strax efter 20.00 Hon får ligga kvar i soffan en stund, sen bär jag in henne till vaggan. Hoppas hon sover bra. Sov från 21-04 i natt, sen blev det 5 minuters käk o ny blöja. Sen sov jag till 07 då väckaren ringde... åååh vad trött jag var. Molly o Robban sov till 07.30 Sen klev dom också upp :-) Molly tyckte nog också att det var för tidigt att kliva upp. Men ska mamma vara fin får hon också lida pin, haha. Som sagt, skönt att äntligen ha klippt sig lite.


Snart är det "Nytt läge" på tvn... sen blir det sängläge!

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards