Livet På Stornäset

Alla inlägg under september 2009

Av Sandra Holmlund - 10 september 2009 19:39

Molly fick som jag anat feber efter gårdagens sprutor. Jag gav henne alvedon igår innan hon skulle sova. Hon sov från 19.45-08.30 Trött liten tjej! Tyckte hon kändes varm imorse också, så jag gav henne en dos till. Efter frukost o lite bus så åkte jag o Molly till Cicci. Vi började med att ta en prommis till Citygross. Molly somnade i vagnen o jag blev bjuden på lunch. Pasta Carbonara, mums! Molly hade turen o fick en present av Cicci. 2 cd-skivor med barnlåtar + en bok med bilder på rörelser man ska göra till låtarna :-) Tack tack!! :-D


När vi kom hem igen så märkte jag att Molly inte var nå pigg. Blank på ögonen o röda kinder. Feber igen! La henne o hon sov i en timme. Jag hann baka hallongrottor. Mums! Robban har varit o fixat med släpvagnen o jag har varit med en gnällig Molly. Inte så konstigt att hon är det, men man blir rätt slut av att bära o underhålla. Hon somnade som en utslagen hjälte kl 18.45 Så nu har jag facebookat lite o snart är det dags för Idol... weee!



Av Sandra Holmlund - 9 september 2009 07:41

Idag är det dags för Mollys ettårs-sprutor. Hoppas hon slipper feber denna gång, vilket hon har fått alla andra gånger, så det kan jag nog glömma Skrikandes Men det ska bli kul o se hur mycket hon väger o om hon växt något på längden Tungan ute Sist vi var på BVC var 28 maj, så någonting borde ju ha hänt.


Oj oj vilka stora, svarta moln som börjar dra sig över himlen... blir nog inget toppenväder idag! Nä nu är det dags för frukost för mig o lill-trollet!

Av Sandra Holmlund - 8 september 2009 11:27

Lite bilder från Helens avskedsfest (lånade bilder från Erna Flört):




                    


Oj va paff jag blev imorse då jag skulle logga in på bloggen, trodde jag skrivit fel, men tydligen heter det bloggplatsen nuförtiden, istället för bloggagratis Skrattande. Så nu lär det väl ta ett tag innan man lär sig det nya... iallafall för mig, haha!

Molly har varit himla trött dom senaste dagarna. Hon har börjat gnugga ögonen redan en timme efter att hon vaknat. Så då har det varit grin o gnäll tills man inte orkat hålla henne vaken länge. Så kl 10 istället för kl 11 har hon slumrat. Vilket resulterar i att hon är JÄTTEtrött redan kl 17. Så kl 18.30-18.45 har hon tvärslocknat för natten. Idag var det samma visa, MEN efter lite mys o bokläsning i soffan kl 10 så blev hon piggelin igen. Typiskt när man har saker man vill göra Rynkar på näsan 


Av Sandra Holmlund - 7 september 2009 14:26

Imorse då jag o Molly klev upp visade termometern +5,0 ute... brrr! Ännu en till sak som visar att hösten är här. Men det har ju iaf varit finväder idag. Men ändå har vi mest tillbringat dagen inne. Jag är jättetrött o tydligen Molly också. Men vi tog oss ut en stund iaf. Just nu leker Molly på sitt rum o jag sitter o halvsover. Helt slut idag!! Måste vara efter helgens bravader :-P


I lördags var vi hos Helen på avskedsfest. Molly var med sin farmor. Helen ska ju åka bort på obestämd tid... Jobba lite i Norge... o sen resa jorden runt. Hon kommer vara saknad här hemma i kalla Sverige... men jag får trösta mig med att hon faktiskt kommer hem :-) Festen var iaf jätteskoj. Lagom med folk o lagom med alkohol :-P Vi kom hem runt kl 02 (tack Fredrik för skjutsen). Molly vaknade runt 7.30 (tror jag det var), men hennes farmor gav henne frukost o underhöll henne tills vi klev upp kl 10. TACK! Liftade med svärmor in till stan för att hämta bilen, sen hem o duschade för att sedan åka på barnkalas. Mollys kusin Malvie fyllde 7 år :-) Det blev Mc Donalds-middag, sen var det bara att packa in sig i bilen igen. Dags för babysim. Mys! Vi somnade gott alla 3 på kvällen :-D

Av Sandra Holmlund - 4 september 2009 09:34

Igår o idag har Molly varit såååå klängig, ska bli road HELA TIDEN! Kanske någon förkylning på G... eller fler tänder... något är det iaf, eller så är hon bara i behov av lite extra närhet :-) Just för tillfället så leker hon faktiskt själv inne på sitt rum. Så jag sitter o njuter av mitt kanelte... mumma! Snart är det dags för tösen o sussa igen... o dags för mig att se på våra bästa år :-)


Är sugen o hitta på något idag... så tråkigt väder... iofs så passar det väldigt bra att göra massa nytta, tex. tvätta, plocka undan rentvätten, måla klart ljushållarna... röja på mollys rum m.m Men det är inte lika kul som o göra något :-P


Blir pannkaka till lunch idag :-D

Av Sandra Holmlund - 2 september 2009 08:52

Igår var det strålande sol o varmt... imorse när man drog upp rullgardinen så möttes man av grå himmel o regn. Att man kan vara på så mycket bättre humör av lite sol. Jag fick iaf sova till 07.45 Skönt att hon börjat sova till runt kl 08 igen. Hon hade ju en 3-dagars period då hon ville kliva upp kl 06. Nog pratat om det :-) Nu märks det iaf att hösten smyger sig på. Kalla vindar o gula löv i träden. Det bästa med våren är att man kan tända massa ljus överallt o dricka kanelte under en filt i soffan... myyys! Sen så är det ju ganska vackert ute med alla färgerna... orange, gult o rött! Det som inte är lika kul är att iaf jag blir så himla trött. Det är mörkt på morgonen, då vill man gärna sova liiite längre :-) Sen så är ju inte jag så mycket för att det är kallt ute... så frusen av mig.


Igår var Elvis o Mio här en timme på eftermiddan, det var full fart kan jag lova :-) Helen var också här, men hon var lika trött som mig, så hon var inte till någon hjälp, hehe! ;-) Efter att kidsen gått hem så åt vi fetaostkyckling o ris. Mums! Molly var stentrött redan 17.30, men jag höll henne vaken till 18.40.  


Idag ska vi kanske umgås lite med Jessica o Thea... det var typ 100 år sedan sist :-P

Av Sandra Holmlund - 1 september 2009 09:10

Nu har jag äntligen målat byrån. Hatar att göra saker som tar tid. Först grundmåla, sen måla med lackfärg två gånger. Men nu är det iaf klart :-) Har även målat o satt upp hyllor i köket. Bilder kommer senare. Idag funderar jag på att måla lite ljusstakar m.m Är på pysselhumör!


Som dom flesta som känner mig vet att jag är ganska pedantisk. Men på senaste tiden har jag bara inte orkat städa HELA tiden. Det är så tacksamt där vi bor nu. Nydammsugat o tre sekunder senare så är det sand o grus överallt... längtar tills vi har gräsmatta, grusuppfart, stengång till bron... då drar man inte in den där förbannade sanden som näst intill är omöjlig att städa bort. Men igår fick jag iaf ett ryck... städade alla kökslådorna. Torkade ur o plockade ordning. (Sådär ja Helen :-D). När vi flyttade in i huset så "slängde" jag bara ner allt i lådorna o trodde att jag skulle fixa allt veckan efter... ELLER HUR!! Skrattretande... nu ett halvår senare är jag klar.


Nä nu är syster o Elvis här... bye bye!

Av Sandra Holmlund - 1 september 2009 09:00

Bob var sugen på att veta vad som gömde sig i Robbans glas igår.

Han fick dricka ur R´s hand, men det dög inte!!!

 Han ville ändå kolla vad som var i glaset.

Synd bara att det var så smalt, svårt att få ner huvudet :-P

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards