Livet På Stornäset

Alla inlägg under mars 2009

Av Sandra Holmlund - 15 mars 2009 09:53

Nu börjar det iaf ta sig i huset... Hallgolvet är fogat... Badrummet är klart, förutom att golvvärmen ska kopplas in. Bänksskivan i köket är på plats. Köksfläkten är snart ditsatt. Sen är det hällen o diskmaskinen som ska kopplas in. Sen är det småsaker, handtag o sparklådor. Vi har även bestämt att vi ska kakla lika högt som glasskivan skulle ha varit. Vill inte ha massa damm, skit o flugor bakom glassskivan. Blir snyggare med kakel :-D


I fredags skulle vi egentligen till Nettan o Stefan o se på Let´s Dance, men jag hade haft ont i magen hela dan o natten innan, så vi åkte till Annica istället. Jag tvärslocknade kl 22. Skönt! Igår hade jag fortfarande ont i magen, men jag fick en magtablett av Annica o den gjorde susen efter några timmar. På kvällen åkte vi till Madde o Tomas o såg Melodifestivalen. Jag hejade på af Ugglas bara för att gå emot alla andra. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att själva låten är ganska bra om man inte tittar på henne o att man tänker sig en annan person sjunga den. Haha! Men Caroline har ju sån tokhärlig personlighet. Så snälla, snälla, snälla... trallalaa!


Nu har jag nyss duschat, Molly sover o Robban håller på o fixa i ordning sig. Sen drar vi o kollar på kökskakel :-) Tjoho!

Av Sandra Holmlund - 13 mars 2009 08:58

Igår mötte jag upp mamma o pappa i Birsta. Mamma o jag kikade lite i butiker, medan Molly var med pappa (morfar). Jag köpte en randig tröja med dragkedja, fiiin! Inte ofta man unnar sig själv något. Till Molly köpte jag en fuskpolo på POP. Av mormor o morfar fick Molly en röd jacka med vita prickar (på bilden nedan, men det ska var en huva på åxå). Vi tog en fika på Ikea o sen kikade vi runt lite. Molly fick en stor nyckelpiga av morfar, på undersidan var det en spegel. Men det var själva lapparna (tvättrådet) som var skojjigast att pilla på :-P Tack så mycket för dom fina sakerna (även för tavlan o nallen åxå).


På eftermiddan åkte vi ut till huset. Mamma o pappa kikade runt lite o även jag fick se hallgolvet live för första gången. Fint blev det :-) Bild kommer senare. Vi gick över till syrran m familj. Elvis blev jätteglad när han såg Molly, hon fick världens puss, hihi! Vet inte riktigt om hon uppskattade den lika mycket :-P Vi blev bjuden på middag (kanske för att vi kom dit till kl 16, haha)... TACK!


Robban skulle egentligen foga hallgolvet, men han gör det ikväll istället. Vi passade på att åka in på Elgiganten o köpte oss en Viasatbox. Så efter lite inkopplande så kommer vi inom en snar framtid att kunna se på tv där ute.... WEE!!

Av Sandra Holmlund - 12 mars 2009 09:26

Idag får Molly besök av mormor o morfar.. Dom kom aldrig ner i måndags. Så vi ska ses inne i Birsta, ta en fika o mamma skulle shoppa lite :-)


Molly har sovit från 21-09 idag, hon vaknade 00.30 o var jätteorolig. Grät som om hon hade ont någonstans, är nog tänderna. Hon fick sova bredvid mig. Då sov hon bättre :-)


Nu ska vi kliva upp o äta frukost. Molly får sin gröt o jag ska dricka kanelte o någon macka :-D Om kanel är en favorit hos er så tycker jag absolut att ni ska köpa friggs kanelte :-)

Av Sandra Holmlund - 11 mars 2009 19:58

Fick ett MMS för ett tag sen... Robban har lagt klart hallgolvet... sååå fint blev det! Så imorgon kan han foga. Har ju glömt att skriva att på fredag får vi bänkskivan, så i helgen kan vi förhoppningsvis få köket klart :-) Sen så är det bara golvet kvar bort till allrummet, sen kan vi flytta in :-) Längtar!!!


Nu ligger Molly o tokbusar med farmor i sängen. Tror att hon är lite över trött egentligen... Ikväll blir det "Arga snickaren" och "Grey´s Anatomy"

Robban kommer också hit o sover :-)

Av Sandra Holmlund - 11 mars 2009 18:21

Kl 12 åkte jag o Molly ut till huset o hämtade hennes vagn, sen for vi till Nettan o Emma. Molly var lite nyvaken när vi kom dit så hon tittade bara mest från början, men sen kom hon igång lite. Spelade på Emmas synth :-) Det slutade med att båda två spelade tillsammans... sötkorvar! Nettan bjöd på god macka o påskmust, tack tack! Sedan tog vi en promenad runt området. Molly var tjurig o skulle inte sova, skulle bara sitta hela tiden. Men tillslut somnade hon :-) Jag o Nettan surrade lite medan tjejerna sov. Tack så mycket för en trevlig dag!!!


Runt kl 16 så åkte jag o Molly in o mötte upp Robban. Hämtade fåtöljen vi beställt o sen käkade vi middag på Birsta baren. Jag åt falukorv med stekt ägg o potatis...mums! Passade även på att åka in på Siba o kolla på en boxer (måste ju ha tv i huset om jag o molly ska flytta dit :-p). Men det blev inget köp... Dom hade kampanj på en box, men hade ingen hemma... jättebra! NOT! Jaja det hinner vi med en annan dag.


Nu är jag hos Annica igen. Molly somnade i bilen hit, men har nyss vaknat igen. Så nu får hon vara med farmor en stund så jag kan sitta här :-) Snart är det dags för henne att bada... har ju ätit fisk idag, luktar inte så gott!

Av Sandra Holmlund - 11 mars 2009 10:18

Molly har en förmåga att se ut som ett flygplan när hon ligger på mage... eller som en pingvin kanske är en bättre liknelse.. Hihi!

Av Sandra Holmlund - 11 mars 2009 10:10

Bara för att vi ska iväg idag så vill inte lilla damen sova... Busar på i sängen, gullunge! Men efter ca 30 minuter av stim o stoj så somnade hon :-) Så nu ska jag passa på o dona lite :-)

Av Sandra Holmlund - 11 mars 2009 09:49

I natt så har Molly sovit rätt bra. Vaknade bara kl 04, sen sov vi till 08. Längtar tills hon kan sova hela nätter. Känner mig himla trött i kroppen!


Jag har nyss lagt ner Molly, hon ligger o surrar o bökar. Vi ska till Nettan o Emma idag. Emma blir 8 månader.. fy vad tiden går fort! Sen ska jag ta o åka till Bauhaus o kika på lite kakel till köket... det blir ingen glasskiva, tydligen ganska äckligt att ha så. Så då kaklar vi lika högt som glassskivan skulle gå. "Dyrtapeten" syns ändå... haha!


Nu är det dags för frulle...

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards