Livet På Stornäset

Alla inlägg under maj 2009

Av Sandra Holmlund - 24 maj 2009 10:02

Det blev inge sättna igår. Var ju så dåligt väder. Vi åt frukost på IKEA istället. Robban passade på o handla ett par Dieseljeans. Jättefina ;-) Sen åkte vi upp på Arken Zoo o kikade på katterna dom hade där. Det var Sundsvalls Djurhem som hade adoptionsdag där. Jag blev jätteförtjust i en katt som hette Lakrits, men hon som var där sa att vi inte skulle ha någon vuxen katt då vi har ett litet barn hemma. Bättre att man tar en kattunge som vänjer sig vid att Molly sliter o drar i pälsen. En vuxen katt som ej är van vid barn är svårt att veta hur han/hon regaerar. Så det blir kanske en liten kattunge ändå.


Igår åkte vi som sagt till Nettan, Stefan o Emma o grillade. Jessica, Jimmy o Thea var också där. Vi grillade o satt o surrade ute på altanen fram till ca kl 23.00 Sen åkte vi hem. Molly hade somnat o Emmas vagn, men vaknade till, så vi passade på att åka när hon var vaken. Molly somnade i bilen hem, så det var bara att bära in henne till hennes egen säng. Kl hann bli efter midnatt innan vi kom i säng. Sen så ville Molly självklart ha mat kl 05.00, men sov iaf till 08.10 Robban har nyss klivit upp, lyx!


Tyckte att det såg himla härligt ut ute, men det blåser kallt! Nu ska vi frulla...

Av Sandra Holmlund - 23 maj 2009 07:57

Efter Birsta ska vi kanske åka upp till Sättna... Test´n tune där i helgen. Om inte jag o Molly åker dit så åker nog Robban ändå. Sen ikväll blir det grillning hos Nettan o Stefan :-)

Av Sandra Holmlund - 23 maj 2009 07:51

Som jag skrev igår så blir man gladare av lite solsken... o idag är det ju faktiskt sol :-) Hoppas det håller i sig.


Igår åkte vi in en sväng på Birsta. Robban köpte sig ett par nya skor o en huvtröja. Jag hittade en bikini o jag köpte också ett par nya skor. Nu har vi nyss klivit upp. Ska hoppa in i duschen o sen ska vi åka in till Birsta igen o käka lite frulle... Tänkte åka upp till Arken o titta på kissarna som ska vara där idag. Sundsvalls Djurhem är där o har Adoptionsdag. Vi vill ha en vuxen katt så då kan man ju passa på o göra en god gärning o ta en som är utan hem :-)


Nä nu ska jag mysa med Molly innan det är min tur att hoppa in i duschen!!!

Av Sandra Holmlund - 22 maj 2009 10:28

Vad deppig man kan bli när det är så tråkigt väder ute. Vad lite solsken kan göra mycket. Molly sover ute i vagnen, jag o Robban har nyss ätit ägg o backonmacka, mums! Nu ska vi ut o måla lite på huset, eller Robban kan måla o jag kan åka o köpa en bikini. Det är rättvist! Beach 2009 here I come! Eller inte... smyger kanske omkring i vassen i sommar :-P


Hoppas det blir bättre väder imorgon. Ska försöka knäppa lite bilder inne i huset... o lägga ut på bloggen. Men vi får väl se när det blir av :-)


Om 11 dar ska jag börja jobba. Lite pirrigt. Robban ska få vara hemma o mysa med Molly på dagarna. Men det känns skönt också att få känna på det sociala livet igen :-D Känns bara som om jag har glömt bort allt, men man kommer väl in i det ganska snabbt skulle jag tro.

Av Sandra Holmlund - 21 maj 2009 20:26

I söndags blev lill-gumman 9 månader


Grattis stortjejen! :-D

Av Sandra Holmlund - 21 maj 2009 20:22

Här kommer lite bilder på den nya bron. Förebilden är sen i vintras, men den får duga.

Av Sandra Holmlund - 21 maj 2009 19:44

Idag har Mollys mormor varit nere på besök. Vi mötte upp henne inne på Birsta. Strosade runt lite i butikerna o tog en fika. Med oss hem: lära-gå-vagn, en body, tre par byxor, en vct-jacka m byxor, en t-shirt, o ett par byxor åt mig :-D


Mamma följde med hem en sväng innan hon begav sig mot Kramfors igen. Robban är klar med bron o har grundat lite till på huset. Ska väl vara rätt ok väder i helgen. Blir kanske att vi åker upp till Sättna på dan på lördag. Är Test´n Tune. Måste köpa hörselkåpor till Molly isånafall :-D


  

Av Sandra Holmlund - 20 maj 2009 19:54

Idag har Molly Robban o jag varit o hälsat på på förskolan Äppellunda, avdelning Biet (därav bilden :-D). Det kändes jättebra. Så vi har fått plats där fr.o.m september, men jag kommer vara hemma till oktober. Vi fick svar på våra frågor o vi tycker att det verkar som en bra förskola. Känns konstigt att man snart ska lämna bort henne på dagarna, men det blir nog jättebra! :-D Jobbigare för mig än för henne :-P

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards