Livet På Stornäset

Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Sandra Holmlund - 11 januari 2009 08:55

Igår var vi bjuden på Dannes 30-årsfest. Han hade hyrt finska föreningens lokal i Skönsmon. Innan vi åkte dit åkte vi med Molly till hennes farmor. Jag tyckte verkligen att det kändes jättejobbigt att lämna henne själv, men jag ville ju fira Danne o sen så är det ju jätteviktigt att låta någon annan ta hand om henne. Jag har ju bara lämnat bort henne en gång tidigare.


Väl framme på festen så kände jag typ igen 6 personer av alla som var där. Men jag o Robban hamnade brevid ett jättetrevligt par (Viktoria o Peter). Vi fick helstekt fläskfilé, potatisgratäng o beasås. Efterrätt tårta :-) Sedan var det dags för Danne o öppna paket. Han fick bla. massa saker till sin fjällstuga o sen 2 resor, en båtresa till finland o en resa till egypten.


Timmarna bara rusade iväg. Jag hade jättetrevligt, men jag ska inte ljuga o säga att jag inte tänkte på Molly typ hela tiden. Men det var skönt att få göra något själv med Robban.


Dannes syrra showade o sjöng som underhållning. Hoppas verkligen att hon kunde sjunga på Mollys dop. Hon är med i Norrlandsrevyn, skitduktig på o sjunga.


Känner mig rätt trött idag. Jag hämtade Molly runt kl 00. Blev kvar en stund o surrade med Annica. Det hade gått bra att passa Molly, hon hade haft lite ont i magen o bajsat 2 ggr. Tur att jag inte visste det under festen, för då hade jag åkt dit, hönsmamma som man är :-P Sen tog det ett bra tag innan jag somnade. Kl 02 kom Robban hem. Tror jag somnade runt 03. Molly ville ha käk kl 06. Sen ville hon kliva upp 08.45 Då låg hon o vände sig brevid mig i sängen. Hon sken upp som en sol o skrattade. Så det var ju bara o pallra sig upp. Får se när Robban kliver upp. Vi ska ju ut till huset idag :-D

Bild 1:Födelsedagsbarnet, Bild 2: Robban, Bild 3: Festfolk + jag i min nya frissa :-)

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards