Livet På Stornäset

Alla inlägg under december 2009

Av Sandra Holmlund - 6 december 2009 21:00

Bob är med o tävlar om att bli Lussekatt 2009 (i Sundsvalls tidningen). Hjälp honom att vinna genom att rösta på honom.



Som det står här ovan så röstar ni genom att sms:a KATT mellanslag 9 till 72060...   



Av Sandra Holmlund - 5 december 2009 21:09

Idag blev det julmarknad uppe på Norra berget. Molly sov mest hela tiden, men hon hann iaf  äta en korv innan vi åkte hem. Synd att det blev kallt ganska snabbt, trots att det bara var 0-gradigt. Vi träffade först Sarah o Stefan m. barn, sen hann vi surra en snabbis med Therese.


På måndag blir det jobb igen. Det är tyvärr ingen förbättring i rygg o nacke, men jag ger det några dagar till. Jobbar ju bara måndag o tisdag, sen är jag ledig onsdag o torsdag... då ska jag bara vara hemma o mysa med Molly.


Igår var vi o hämtade hyrbilen... det blev en Volvo v70. Lär väl få räkna med att ha den ett tag framöver, innan bilen är lagad. Vi köpte även ut en ny barnbilstol åt Molly. Det står försäkringsbolaget för, men tyvärr måste vi ligga ute med pengar för både hyrbil o barnstol tills ärendet är utrett av försäkringsbolagen. Men men en bil måste jag ju ha.


Sitter o tittar på Robinson Karibien, inte så bra... Tycker att dom bara klagar. Ska snart se på "Flickan som lekte med elden" istället... Ska bara fixa ett par äggmackor först, mums!





Av Sandra Holmlund - 4 december 2009 13:45

Gårdagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Var lycklig över att jag slutade jobbet  kl 16. Satt mig i bilen o var på väg att åka o hämta Molly på dagis. Men jag hann inte långt innan jag  helt plötsligt inser att jag faktiskt krockat med en annan bil. Allt gick så snabbt så jag kunde tyvärr inte göra något åt situationen. Min första tanke var att jag skulle kolla hur det gick för föraren i den andra bilen. Klämde mig ur bilen (gick knappt att ta sig ur)... Då hade den andra föraren redan klivit ur. Hon var hysteriskt ledsen (mest för att det inte var hennes bil tror jag)...


 Jag ringde Robban o bad honom att hämta Molly på dagis. Andra föraren ringde polisen. Men dom tänkte inte komma dit, pga att båda hade tagit sig ur bilarna o vi var inte ivägen (vilket vi inte var, men vi skymde sikten för andra bilar i den korsningen. Vi sa även att vi inte kunde flytta bilarna, men vi skulle ringa bilbärgar´n... TACK för den hjälpen. Som tur var så stannade det en brandman (som ej var i tjänst). Han ringde sina grabbar. På 5 minuter var 2 brandbilar, 2 ambulanser o polisen på plats.

Jag kände av smärta i nacke o rygg. Så dom tyckte att jag skulle åka ambulans in till akuten. Jahapp tänkte jag. Då började dom plocka fram nackkrage o ryggskena... Nej nej sa jag, det behöver jag inte. Då blev dom arga på mig o sa att jag skulle sitta still o bara titta framåt. 1½ timme senare var allt klart. Läkaren kunde inte göra nå mer... det är bara att vänta o se om det blir värre (eller om det blir nå men)... Jag har fortfarande ont idag, känner mig himla stel, hoppas att det går över om någon dag. Jag SKA jobba på måndag!!


Molly hade turen att hon fick vara hos syrran. Det blev hon jätteglad över... fick ju busa på. Sov även där i natt. Tack tack!


Nä nu ska jag kamma mig. Vi ska hämta en hyrbil snart.





http://st.nu/start/sundsvall/1.1580708

Av Sandra Holmlund - 1 december 2009 12:28

... på att dagiskorten ska komma... Tycker att alla andra fått dom, suck... Vill ha dom nu jue :-/


Snart dags o väcka lill-strumpa... men jag hoppas att jag slipper. Hon kan ju bli lite smågrinig då man väcker henne. Sen bär det av mot dagis. Hoppas verkligen att det kommer gå bra. Skönt att det börjar med en kortdag... Jag lämnar henne 13.30 o Robban hämtar henne 16.00


Jobbar med Therese idag, det ska bli skoj! Jobbar till  kl 20.15 Sen blir det mys i soffan, Desperate housewives idag   


Nä nu ska jag tömma tvättmaskinen o packa i ordning allt...

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards