Livet På Stornäset

Alla inlägg under juni 2011

Ok?

Av Sandra Holmlund - 18 juni 2011 21:18

Tur att man klarade sig helskinnad hem från Kramfors idag.

Tänkte på detta... http://allehanda.se/start/kramfors/1.3618050-51-aring-anhallen-for-mordforsok-pa-poliser


Dagen har varit trevlig. Åkte upp till ma o pa i Väja, där även syrran, Mio o Elvis befann sig. Vi åkte ner till byn o gick på tivoli med kidsen. Molly vägrade till en början att åka karusell (eftersom att jag inte fick åka med) men efter popcorn o att hon vunnit en nalle så ville hon också åka. Efter 4 åk gick vi in o tog en fika i ett utav tälten. Molly o Elvis stod längst framme vid stora scenen o klappade händerna o dansade då en kille sjöng o spelade gitarr, ska tillägga att det bara var dom som stod framför scenen, haha!

Då vi skulle äta i Gladantältet så fanns det ju musik o diskokula där med så Molly o Elvis intog dansgolvet än en gång. Sötisar! Synd att jag inte kunde ta ett enda kort då det stod byt batteri då jag slog igång kameran :/


 

Efter maten så åkte jag o Molly till min mormor. Min fina mormor som är sjuk :( Lämnade en fin blomma, stora gula rosor i en kruka (som Molly valt). Pratade en stund innan jag åkte till ma o pa igen.

  

Min mormor o mini-Molly 2 veckor gammal :)



Syrran åkte med till Frånö då jag o Molly var på väg hem. Molly ville sååå gärna följa med moster. Så då hon klivit ut så satt hon o snyftade o ropade MOOOSTER! Jag vill med på fest! Stackars liten, haha! När vi nått Ramvik så sov hon som en stock. Vaknade till då jag bar in henne, men somnade om direkt. Jag hoppas på sovmorgon imöra :D


Tack alla för en fin dag!

Av Sandra Holmlund - 17 juni 2011 19:34

Nästa vecka på onsdag så ska jag äntligen klippa o bleka håret... så man ser ut som folk igen, haha! Lite sommarfin iaf :) Tack för presentkortet hjärtat! :)


Har även fått fingrarna ur... o bokat en tatueringstid. Blev dock i Augusti (hade önskat att det var typ NU, med tanke på mitt tålamod då jag helst vill att det ska hända på en gång men det kanske är lika bra att vänta tills dess så man inte är så mycket i solen).


Är sååå trött idag efter en minst sagt fullt-upp-på-jobbet-dag! Robban är på race denna helg med, så jag o Molly har myst i soffan med en godisskål o lite ostkrokar. Lill-busan sover nu o jag ska röja här hemma, det BEHÖVS!


Ha en fin helg allihopa!

Av Sandra Holmlund - 17 juni 2011 19:30

...trodde att jag flagnat bort all solbränna, men icke! Det KLIAR! Jag blir tokig!   

Av Sandra Holmlund - 14 juni 2011 09:31

Molly har en förmåga att säga gamm framför allt. Imorse så sa hon först gamm-mamma, sedan jag vill inte ha den här gammtröjan, inte gammbyxorna heller (slet av sig pyjamasen). Efter ett tag hade hon även slitit av sig blöjan -Mamma, jag slänger den här gammblöjan! Haha!


Av Sandra Holmlund - 12 juni 2011 16:25

...lilla hjärtat är hemma igen    Har saknat henne i massor, men hon har haft det bra hos farmor (och med kusin Miranda som också sovit där).

Glad tjej hemma i sitt rum igen:

    


Nu fattas bara det stora hjärtat :) Men de håller på att packa ihop allt o ska snart bege sig hemöver.


Av Sandra Holmlund - 8 juni 2011 09:08

Från idag till på söndag kväll är det bara jag o Molly hemma. Robban ska på race. Jag är ledig idag o imorgon, fredag-lördag sover Molly hos farmor. Blir kanske ända till på söndag eftersom jag jobbar hela helgen.


För er som tycker att det är spännande med dragracing så kommer här en länk till eeracing...  http://www.eeracing.se/

Där kan ni läsa om teamet/ tidigare tävlingar/ pågående tävlingar.

Via denna länk http://tierparena.com/page/ kan ni kolla in Tierps nybyggda arena, skitcoolt. Lite annat än Sättna :P


Nä idag blir det en städdag på förmiddan... ser förj*vligt ut här hemma!




Av Sandra Holmlund - 8 juni 2011 09:02

....det säger Molly ofta om saker o ting.


Imorse sa hon:

-Mamma jag tycker om att åka buss. Jag måste åka på skolan (med betoning på måste).


Hon hade en period där hon sa att hon måste ha glitter. Alltså smycken o sånt, haha!


Lill-gullet!

Av Sandra Holmlund - 7 juni 2011 09:18

Torsdagnatt kl 00.00 packade vi in oss i bilen o begav oss ner till arlanda. Molly hade sovit sedan kl 19 o vi hade hoppats på att hon skulle somna om i bilen, men ICKE! Hon satt vaken heeeela vägen ner, busade på Arlanda. Tyckte att det var superspännande att gå på planet.

Kl 07.10, precis då planet skulle lyfta så slocknade hon i sätet. Vaknade inte av starten eller av all turbulens (blev rätt rejäl turbulens för de navigerade runt ett åskmoln.

     


När vi landade på Chania flygplats så möttes vi av massa regn o rusk. Åkte bussen till hotellet o fick se i receptionen att det skulle vara regn hela veckan. SKIT också tänkte vi! Vi somnade utmattade på kvällen o vaknade till ännu en molnig dag :( Molly tjatade om att bada, så det var ju bara att svira om till bikini o gå ut.

  

En förväntansfull Molly redo för poolen :)


Men efter några timmar så kikade solen fram o under dagen så blev värdet bara bättre :)

  Molly hade inte tid att leka sa hon, hon måste sola :D


      


Skönt att vila i skuggan på solstolen eller inne i lägenheten med morfarn :)

 



Havet var vackert men läskigt så där var vi bara ett stund. Molly trivdes bättre vid poolen.

    


Åt o drack massa gott...

                


Den 2/6 fyllde min pappa år (Mollys morfar) Det firade vi med god mat o sedan minigolfturnering. Vinnaen blev Robban. Molly åkte karuseller o agerade domare på minigolfbanan, haha!

              


Lite blandade bilder

           



Vi åker hem...

     



Mina älsklingar

   

 


Vi har haft en härlig vecka... När vi landade på Arlanda o satt oss i bussen till långtidsparkeringen så sa Molly -Nu åker vi till Mallis mamma!

 

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards