Livet På Stornäset

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sandra Holmlund - 7 augusti 2011 08:36


Fick ett filmtips av syrran för någon dag sedan... The last three days... Den rekommenderar även jag till er som inte sett den. Otroligt spännande genom hela filmen :)


Igår var vi in till Hemmakväll o hyrde 3 filmer, igår blev den första sedd. I am number 4. Helt ok, inte jättebra, men sevärd.


Nä nu är det dags att dra sig mot jobbet. Kortdag idag, slutar 14. NICE! :)


Bye bye then :)

Av Sandra Holmlund - 4 augusti 2011 09:52

Biokväll med syster igår kväll. Brides maids... Hade lite för höga förväntningar på filmen, då den fått så bra recensioner. Den var sevärd o rolig, men inte JÄTTErolig som jag hade trott.


Är sååå trött idag då älskade lilla Molly bestämde sig för att kliva upp runt 02 inatt :( Vaknade av att tvn var på... klev upp o där satt hon i soffan o stirrade på musikvideor (haha). La mig med henne igen (i hennes säng)... det var V A R M T, trångt o obekvämt, så då jag "vilat" till kl 04 la jag mig i min egen säng igen...LOVELY! Varade inte länge, kl 05.30 klev hon upp igen, men denna gång kom hon in till oss. La sig ner, men sa att hon ville att vi skulle sova i hennes säng. LIka bra tänkte jag då Robban skulle upp kl 05.50 (ville inte att M skulle kliva upp då också). Som tur var så vaknade hon inte då Robban klev upp utan det var istället Robban som ringde o väckte oss runt 08.45 Typiskt då man fick sova, haha! Men lika bra var kanske det för nu ska vi packa in oss i bilen o åka o bada med syster o barn :D


So long!

Av Sandra Holmlund - 2 augusti 2011 22:35

Någon som är intresserad eller vet av någon som kan vara intresserad så hör av er :)

Dessa möbler är iaf till salu:


         


Jättefina möbler! Soffan o fåtöljen är knappt använda. Det är ett grovt tyg, syns dåligt på bilderna.

Av Sandra Holmlund - 2 augusti 2011 21:55


Hemskt att säga, men jag brukar sällan bli rörd av bilder från Afrikas svält, det har ju liksom blivit en del av vardagen att dessa bilder visas på nyheterna eller i tidningar. Självklart tycker jag synd om dem, men det berör mig inte. Att se bilder från terrordådet i Norge berörde mig mer. Man är inte van att sådana saker händer så nära. Men det jag skulle komma fram till var iaf att bilden ovan berörde mig massor då den dök upp i aftonbladet idag. Se på det stackars barnet! Fy så hemst! Det skär i hjärtat :( Är detta ett värdigt liv... Hua! Det hade nog varit bättre att inte komma till världen över huvud taget. Jag hade mer än gärna skänkt pengar till alla organisationer som hjälper dessa... OM jag varit säker på att alla pengar kommit fram, vilket jag tyvärr inte tror :/


Det var länge sedan jag skrev nu. Tiden bara rusar iväg. Jag är inne på andra arbetsveckan efter semestern. Skönt att komma igång med rutiner igen. Molly började på dagis igår. Trodde att det skulle bli besvärligt att lämna henne, men både igår o idag har gått toppenbra. Hon har inte ens tid att vinka :P Hon har även slutat med blöjor på dagis. Igår gick det superbra, inte en enda olycka. Idag hade det dessvärre hänt 2 olyckor (!) men man glömmer lätt då man har roligt. Så skönt iaf att det är på väg åt rätt håll. Hemma går det superbra. Hon säger själv till då det är dags att kissa. Kan räkna på en hand antalet olyckor som hänt under semestern. Även bilfärder blir utan blöja, hon är så duktig. Fick stanna efter vägen en gång o kissa i diket, haha, gick ju bra det med :) Ja ja nog pratat om kiss o blöjor. Men man blir så stolt då ens lilla tjej börjar bli så stor :) 3 år den 17/8.


Jag är helt slut i huvudet efter dessa två dagar på jobbet. Har haft sååå mycket att göra, men det är roligt. Tiden går som en raket tills det är dags att gå hem för dan. Idag har jag jobbat 12-20. Hann med en hel del. Skönt! :) Är så glad att jag har sådana duktiga sommarjobbare :) Men snart är vi tillbaka till den gamla jobbarstyrkan :) Ska också bli skoj!


I lördags var vi på fest borta på Stornäsets vandrarhem. Jättetrevligt! Det är två stycken som arrenderat (stavning?) vandrarhemmet, det var dem som skickat ut inbjudan. 80:-/person för mat o musikunderhållning. Toppen! Synd bara att det inte var så många i närheten som jag trodde som hade fått inbjudan utan massa andra. Men det var trevligt ändå :D Molly o jag gick hem till kl 22.30 (tror jag det var). Hon hade jättekul med massa andra barn.


Nä nu tror jag att jag ska sussa. Imorgon o på torsdag är lediga dagar innan 6-dagars jobb. Jag ska passa på o rå om lill-gumman. Är ju van o mysa varje dag under semestern. Ska hämta ut mitt nya körkort, tänk att 10 år gott. Gammal man är, haha!


Trevlig kväll, på återseende! :)

 

Presentation


Är 83a... bor på en gammal vulkanö (även kallad Norrlands hawaii) tillsammans med min kära sambo o våran dotter Molly. Denna blogg kommer mest handla om min vardag, läs den som vill!

Jag samarbetar med barnbutiken Name It, så håll utkik efter tävlinga

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards